ParkPera.Com Bilginin Adresi  

Go Back   ParkPera.Com Bilginin Adresi > Security > Wireless - Kablosuz Teknolojiler

Wireless - Kablosuz Teknolojiler Kablosuz ağlarla ve güvenlikleri ile ilgili bölümümüz.

Seçenekler Stil
Alt 01-11-2009, 03:14 PM   #1
by_ozzo
Çırak

by_ozzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 208
Tecrübe Puanı: 0
by_ozzo is on a distinguished road
Standart Vmware ile WEP şifre kırma

WEP şifre kırma konusunda en büyük eksik Türkçe bir döküman veya video bulmak olduğunu çok iyi biliyorum.
Ben bu işe ilk başladığımda yine forumumuzda bulunan şu topikteki belge tek Türkçe dökümandı.
Tabi ozamanlardan bu zamanlara baya zaman geçti biraz işi öğrendik ve bu videoyu yapmaya karar verdim umarım başarılı olmuşumdur.

sistem çok basit bir sistem Aircrack sitesinin hazırlamış olduğu Aircrack vmware kalıbını ve Vmware playerı verdiğim linklerden indiriorsunuz
playerı kurup rarlardan çıkan vmware-aircrack-ng-v4 isimli dosyanın içinde bulunan aircrack isimli ikona tıklıyorsunuz o kadar ve sistem bir süre sonra açılmış oluyor.

Gelelim kullanabileceğiniz uyumlu kartlara.En baştan söyleleyim bu sistem sadece usbden çalışan wireless kartları destekler yani pci,pcmcia kartlar çalışmaz.
Uyumlu kartlar rt73 chipsetli usb kart (meşhur edimax 7318usg) rt2570 kart (dlink DWL-G 122) ve rtl8187 (alfa usb 500 Mw) tabi bu verdiğim kart örnekleri bağlayıcı değil farklı marka ve modellerde bu chipsetler var.

Videoyuda dikkatlice izlediğiniz zaman sizinde bu işi başarmamanız için hiçbir sebep yok.

takıldığınız bir konu olursa her türlü yardıma hazırım

Herkese iyi forumlar

Video indirmek için Link (1280x708) Serverden

Vmware player (Serverden)

Vmware Aircrack kalıbı (Serverden)

Vmware Aircrack kalıbı (Sitesinden)
by_ozzo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links

Alt 11-02-2010, 03:20 PM   #2
ztan10
Guest

ztan10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No:

İnş. işe yarar.
Alt 21-02-2010, 07:16 AM   #3
ayqut[x]
Cool Çırak

ayqut[x] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 11
Tecrübe Puanı: 3
ayqut[x] will become famous soon enoughayqut[x] will become famous soon enough

Elimizde modelini şuan hatırlayamadıım Airties pcmcia kart var. Bu işlerden anlamadıım için soruyorum, açıkçası şuana kadar usb yada pci vs fark ettiğini bile bilmiyordum Konuya geliim pcmcia kart ile şifre kırabilir miyim Hoş bu soruyu sorduktan sonra araştırıcam ama belki sayenizde daha hızlı cevap bulabilirim.
Alt 16-05-2010, 06:03 PM   #4
bloodmoney
Çırak

bloodmoney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 682
Tecrübe Puanı: 0
bloodmoney is on a distinguished road

serverden ınmıyor hata var galıba yenılıye bılırmıyız yada baska bır ındırme yonetecısıne atılabılır mı vıde olar ve kalıplar
bloodmoney isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil